088 - 600 51 03 info@beheermakelaar.nl

Hypotheken

Op zoek naar de beste hypotheek voor uw droomhuis?

De eerste stap is gezet en u bent nu op zoek naar de beste hypotheek voor het huis van uw dromen. U wilt natuurlijk een goed advies maar daar ook niet teveel voor betalen. Wat zijn uw mogelijkheden precies? De adviseurs van Dé Beheermakelaar financiële diensten helpen u als starter, doorstromer of oversluiter bij de aankoop van uw droomhuis. Dat doen wij door de beste hypotheek te adviseren, passend bij úw situatie en úw specifieke persoonlijke wensen.

Toezicht door de Autoriteit Financiële Markten (AFM)
Een hypotheek is een complex financieel product waarbij een groot aantal regels het niet gemakkelijk maakt om online zelf een goed beeld te krijgen. Wij van Dé Beheermakelaar bieden u een op maat gemaakt hypotheekadvies waarbij de AFM toezicht houdt op onze werkwijze.

Nederlandse en buitenlandse banken
Onze Erkend Financieel Adviseurs bemiddelen voor Nederlandse en een aantal buitenlandse banken. Mocht het dan door omstandigheden niet lukken, werken wij zelfs samen met verschillende private investeerders. Hierdoor kunnen wij u als geen ander adviseren. Deze aanvragen vallen onder de AFM vergunning. Op basis van ‘no cure, no pay’ komen wij graag met u in contact.

financieren zonder zorgen

Beheermakelaar is een Nederlandse makelaar met een landelijke dekking.

Meld u nu bij ons aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

9 + 5 =

Verzekeringen

Op zoek naar een particuliere of zakelijke verzekering?

Dé Beheermakelaar heeft meerdere specialisten in dienst op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Dit zijn onafhankelijke financieel adviseurs.

We kunnen hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel elke aanbieder voor u vergelijken. Zo zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, voor al uw vragen over bijvoorbeeld schade en beheer.

Wij zorgen ervoor
dat alles goed geregeld is

verzekeren zonder zorgen

Een Beheermakelaar vestiging bij u in de buurt? Neem contact met ons op.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Dé Beheermakelaar?
Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

vastgoed zonder zorgen